We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

about

Hidràulics Mai Tips, des de Manlleu, van irrompre en el panorama català guanyant el Concurs de Rock de l’Ajuntament de Barcelona l’any 1984. Ja el 1985 van participar en el programa de TV3, Perifèric Musical, i a la Biennal de Barcelona, on ja mostraven les seves inquietuds més enllà de la música col·laborant amb el Ballet Busca. També van tocar a Alemanya i a França, arran de l’espectacle conjunt amb els pintors i grafiters Inflamables de Bordeus. L’any 1987 van debutar amb El Rebufo, editat per RNE, van crear dos clips, un dels quals per al programa Oh Bongònia. Just abans van editar un parell de demos, de les quals traiem una peça instrumental anomenada Streap Tease. Un dels seus membres és Enric Palau, artífex de l’efímer projecte Jumo i codirector del Festival Sónar. L’any 1988 es van separar.
Formació : Manoli Peraza (veu), Amadeu Boixet (guitarra, teclats i veu), Manel Olivera (baix), Enric Palau (teclats, guitarra i veus ) Leonci Coromina (bateria).

credits

license

all rights reserved

tags

about

laollaexpressrecords Barcelona, Spain

* Contact us!
* La Olla Expréss is a Cultural Association, whose main purpose is to publish books and CDs in several unusual formats.
It publishes and promotes artists characterised by their compulsive and original creativity.
As well organizes the International Music Festival No No Logic.
Building a new site!
... more

contact / help

Contact laollaexpressrecords

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Sense Prefix II, segona mostra del fons sonor de la biblioteca Vapor Vell (free download!), you may also like: