We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Memories of Phase Rem

by Gonza Magilla (Juanjo Sánchez)

/
  • Compact Disc (CD) + Digital Album

    Includes unlimited streaming of Memories of Phase Rem via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 1 day

      €10 EUR or more 

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

about

* THIS IS A 9 TRACKS ÀLBUM

Juanjo Sánchez in Discogs:
www.discogs.com/artist/3013121-Juanjo-S%C3%A1nchez?type=Credits&filter_anv=0

CAT
Gonza Magilla és un nou projecte de temes electrònics confeccionats de forma artesanal per Juanjo Sánchez. Anteriorment conegut pel seu treball en Entr'acte, banda d'avantguarda de Barcelona en els anys 80. Després de la dissolució de Entr'acte, Juanjo es va instal·lar durant bastants anys en el sud d'Espanya on ha estat involucrat en diferents projectes musicals com a músic, improvisador i en ocasions arrantjador i productor. Ha publicat dos treballs amb el guitarrista Albert Giménez, el segon (Màquina a Vapor) al seu retorn a Barcelona, també una col·laboració amb La Olla Expréss.
La idea original de Gonza Magilla és la d'explorar ritme i melodia a través de l'electrònica, realitzant una mena de sons pop de vegades barrejats amb una música electrònica experimental 'bizarra'. Un paisatge sonor sincopat de cançons acuradament confeccionades en sonoritat, dinàmica i timbre, basat en una producció de Juanjo Sánchez.

ES
Gonza Magilla es un nuevo proyecto de temas electrónicos confeccionadas de forma artesanal por Juanjo Sánchez. Conocido por su trabajo en Entr’acte, banda de vanguardia de Barcelona en los años 80. Después de la disolución de Entr’acte, Juanjo se instaló durante bastantes años en el sur de España. Allí ha estado involucrado en diferentes proyectos musicales como músico, improvisador y en ocasiones, arreglador y productor. Ha publicado dos discos con el guitarrista Albert Giménez, el segundo (Maquina a Vapor) a su regreso a Barcelona, también una colaboración con La Olla Express.
La idea original de Gonza Magilla es la de explorar ritmo y melodía a través de la electrónica, realizando algo así como sonidos pop a veces mezclados con una música electrónica experimental 'bizarra'. Un paisaje sonoro sincopado de canciones cuidadosamente confeccionadas en sonoridad, dinámica y timbre, basado en una producción de Juanjo Sánchez.

EN
Gonza Magilla is a new project of hand-crafted electronic songs by Juanjo Sánchez previously known for his work in Entr’acte, an avant-rock band from Barcelona in the 80s. After Entr’acte disband, Juanjo settled for many years in the south of Spain. There he was involved in diferent musical projects as a musician, improviser and at times arranged and producer. He made two records with guitarrist Albert Giménez, the second (Maquina a Vapor) on his return to Barcelona, was also a collaboration with La Olla Express.
The original idea of Gonza Magilla was to explore rhythmn and melody through electronic/synth, releasing something like pop sounds sometimes mixed with a weird experimental electronic music. A syncopated soundscape of songs carefuly in sonority, dynamics and timbre based in a Juanjo Sánchez production.

credits

released December 16, 2020

Production & arrangements by Juanjo Sánchez

Juanjo Sánchez | synthesizer, organ, el. piano, bass, percussions, recordings, voice
David Sánchez | electr. drums, drumbox, synthesizer, el. piano, sampler, trombon
Páblo Sánchez | slide & electric guitar

All titles | Juanjo Sánchez/Gonza Magilla
Recording engineer | David Sanchez
Mixing| Juanjo Sanchez & David Sanchez
Mastering |Albert Guitart, Alb-Studi, Barcelona
Cover artwork|Daniel Zerbst
Graphic work | Eli Gras
Production & arrangements | Juanjo Sánchez

license

all rights reserved

tags

about

laollaexpressrecords Barcelona, Spain

* Contact us!
* La Olla Expréss is a Cultural Association, whose main purpose is to publish books and CDs in several unusual formats.
It publishes and promotes artists characterised by their compulsive and original creativity.
As well organizes the International Music Festival No No Logic.
Building a new site!
... more

contact / help

Contact laollaexpressrecords

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Memories of Phase Rem, you may also like: