We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

about

Mark Cunningham és un dels artistes més importants de la coneguda No Wave de Nova York. Amb MARS, van crear una obra desafiadora on el soroll era el pal de paller. L’any 1986 va tocar amb el seu projecte Don King a Barcelona, i aquesta connexió el va portar a editar l’any 1987 amb 4 Sellos el primer disc del projecte que compartia amb Lucy Hamilton, també membre de Mars. Els germans Lindsay (Arto i Duncan) i Toni Nogueira toquen en un disc fet de retalls un viatge amb tren com el del tema que hem escollit.
Lo-fi i captivador és un disc extremadament juganer, amb la trompeta que guia el trajecte. És un recull de gravacions  de la seva gira mediterrània que Anton Ignorant va ajudar a posar ordre i escollir les peces que el conformen.
Ja l’any 1991 es va instal·lar a terres catalanes. I ha estat molt actiu. Va formar Raeo amb el Gat i Anton Ignorant, i com gairebé tothom de l’escena underground, va tocar en alguna ocasió amb la Bel Canto Orchestra. Va editar en solitari amb Por Caridad Producciones. Entrat el segle XXI, va formar Bèstia Ferida amb Arnau Sala i Adrián de Alfonso, i el Blood Quartet és el seu projecte actual.

credits

license

all rights reserved

tags

about

laollaexpressrecords Barcelona, Spain

* Contact us!
* La Olla Expréss is a Cultural Association, whose main purpose is to publish books and CDs in several unusual formats.
It publishes and promotes artists characterised by their compulsive and original creativity.
As well organizes the International Music Festival No No Logic.
Building a new site!
... more

contact / help

Contact laollaexpressrecords

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Sense Prefix II, segona mostra del fons sonor de la biblioteca Vapor Vell (free download!), you may also like: